RE/MAX Open

Vierumäellä pelattiin frisbeegolfin vuoden 2018 ensimmäinen Euro ProTourin osakilpailu RE/MAX Open. Kolmepäiväinen kilpailu oli Suomen tasolla harvinainen tapaus, koska kierrokset heitettiin perinteiselle mailagolfille suunnatulla Vierumäen radalla, johon oli tapahtumaa varten suunniteltu 18-väyläinen frisbeegolfrata.

Live-viestintä
Ennen ensimmäistä kilpailupäivää osallistujat saapuivat pelaajakokoukseen kuulemaan tarkemmat tiedot kisan aikatauluista, järjestyssäännöistä ja yleisistä ohjeista. Päätimme kuvata kokouksen myös Facebook-liveen, jolloin varsinkaan ulkomaisten pelaajien ei tarvinnut saapua fyysisesti paikalle. Live-videointi oli sarjan osakilpailuissa ensimmäisiä laatuaan ja keräsi paljon positiivista palautetta.

Kilpailupäivinä päivystys jatkui Instagramin välityksellä, johon kuvasin ja päivitin tapahtumia kierroksen varrelta. Varsinainen tulospalvelu hoitui automaattisesti pelaajien toimesta, joten some-kuvissa pystyimme keskittymään tunnelmanluontiin ja hienojen hetkien korostamiseen.

Valokuvaus
Kuvasin tapahtumasta satoja kuvia niin pelitilanteista kuin kulissien takaakin. Kilpailunjärjestäjä esitti omat vaatimuksensa tietyistä sijainneista ja kuvakulmista radan varrelta, joiden lisäksi taltioimme ison kuvagallerian somea ja median käyttöä varten.

Valokuvat pääsivät myös näyttävästi esille PDGA:n viralliseen kilpailuraporttiin (Snow and fire in Finland at EuroProTour opener).

Tiedottaminen
Kirjoitimme jokaiselta päivältä lehdistötiedotteet, jotka lähetimme paikallismedioihin, urheilutoimituksiin sekä lajin harrastajien kanaviin. Päiväsaikaan julkaisimme pienemmät uutiset Facebookissa tärkeimmät tiedot suoraan tapahtuman nettisivuilla.

AsiakasBogey Free Productions OyPalvelutTiedotus. valokuvaus, live-viestintäVuosi2018Linkkiwww.remaxopen.com